22 Aralık 2008 Pazartesi

Amerikalılar Karadenizde Filmini Online İzle



Tür : Animasyon / Macera / Komedi
Gösterim Tarihi : 4 Ağustos 2006
Yönetmen : Gil Kenan
Senaryo : Dan Harmon , Rob Schrab , Pamela Pettler
Müzik : Douglas Pipes , Steven Severin
Yapım : 2006, ABD , 91 dk.

Seslendirenler : Steve Buscemi (Nebbercracker) , Nick Cannon (Lister) , Maggie Gyllenhaal (Zee) , Jon Heder (Skull) , Kevin James (Landers) , Jason Lee (Bones) , Sam Lerner (Chowder) , Spencer Locke (Jenny)

Ergenliğe girmeden önceki sıkıntılı dönemin sancılarını çeken DJ Walters’ın kafası, uzun süredir karşı caddedeki ihtiyar Nebbercracker’ın evine takılmıştır. Evin bahçesine atılan herşey garip bir şekilde kaybolmaktadır. DJ Walters ve arkadaşı Chowder, bir gün bizzat, evin bahçeye düşen basket topunu içine çektiğine şahit olurlar. Buna ek olarak bir de ev, arkadaşları Jenny’ yi yutmak isteyince üç çocuk büyük bir korkuya kapılırlar.

Mahalleliyi evde olup biten garip şeyler konusunda inandıramayınca DJ, Chowder ve Jenny bu gizemi çözmeyi üzerlerine alırlar. Mahallelerini Cadılar Bayramı öncesi güvenli bir yer haline getirmek, artık bu üç çocuğun görevidir.

Steven Spielberg ve Robert Zemeckis gibi iki oscarlı sinemacının yönetici yapımcısı oldukları bu animasyon filmi, ‘hareketsel-kavrama animasyonu’ adı verilen yeni bir teknolojiyi kullanarak sinemada, önemli bir başlangıcın da öncülüğünü yapıyor.

0 yorum: