10 Mayıs 2009 Pazar

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKAMIZ İŞ BAŞVURU FORMU

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKAMIZ
Kültür’lü olmak bir ayrıcalıktır!
Üniversiteye hazırlanan gençlerin umut kapısı olma hüviyetini yıllardan beri hiç kaybetmeyen Kültür Dersaneleri özverili, profesyonel, bilgili ve “Kültür”lü eğitim ordusuyla bu kapıyı hep açık tutmayı bilmiştir.
Dersanemiz, başarıyı elde etmenin yolunun ekip çalışmasından geçtiğine inanan bir eğitim kurumudur.
Genel Müdürlük, Şube Müdürlüğü ve Zümrelerin iş birliği, ekip ruhuna verdikleri değer, işlerimizin planlanan şekilde yürütülmesinin olmazsa olmazıdır.
Başarının altın anahtarının planlılık, çalışma ve disiplinde olduğuna inanan ekibimizle nice başarılara imza atacağımıza dair hiçbir şüphemiz yoktur.
Kültür Dersaneleri, kurulduğu günden bu güne kadar kendi öğretmenini kendi içinde yetiştirme politikasıyla hareket eden bir eğitim kurumudur.
Ekip arkadaşlarımızın kişisel gelişimini önemseriz. Çünkü sadece kendilerini geliştirenler, olgunlaşanlar, pişenler yönetilmeye ihtiyaç duymazlar ve sıra dışı bir performans ortaya koyarlar. Ekip arkadaşlarımızın sadece sınıf eğitimiyle gelişmediğinin farkındayız. Onun için onları, kendilerini geliştirecek projelerin içine koyar; o projeleri yaparken öğrenmelerini sağlarız.
Yüksek performans, kalite, verimlilik, etkililik, yenilik, sürekli iyileşme sıra dışı ve olgun insanların eserleridir. Tüm ekip arkadaşlarımızın bu eserleri ortaya koyacak şekilde yetişmesini destekler ve bu eserleri ortaya koymasını bekleriz.
Ekip arkadaşlarımızın aileleri bizim de ailemizdir. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşırız. Eğer aile üyelerini sevindirecek ya da üzüntülerini sonlandıracak ve bizim kolayca yapabileceğimiz bir şey varsa onu yaparız.
İş ve özel yaşamımızda lüks değil, sade ama güvenli bir yaşam süreriz.

0 yorum: